Polenta nera e fagioli

Polenta nera e fagioli

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Polenta
  • di acqua
    2350 g
  • di fagioli neri secchi (vedere consigli)
    150 g
  • di farina di grano saraceno per polenta
    170 g
  • di chicchi di segale integrale
    30 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Salsa alle acciughe
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla rossa a rondelle
    100 g
  • di acciughe sott'olio sgocciolate
    35 g
  • di prezzemolo fresco tritato
    5 g
  • di aceto balsamico
    10 g
Terminare la preparazione
  • prezzemolo fresco (προαιρετικό πεδίο) tritato, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 400.3 kcal / 1674.5 kJ
Πρωτεΐνη 16.6 g
Λιπαρά 15.9 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 1041.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων