
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Dolgu
-
tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre10 - 15 g
-
enginar kalbi, konserve süzdürülmüş80 g
-
ricotta peyniri, taze100 g
-
limon suyu20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber½ tk
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1400 - 1500 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış2
-
diş sarımsak kabukları soyulmamış4
-
zeytinyağı40 g
-
deniz tuzu¼ tk
-
karabiber1 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
314.8 kcal /
1316.8 kJ
Πρωτεΐνη
39 g
Λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
2.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
140.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1ωρ.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1ωρ. 25 λεπτ.
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1ωρ. 10 λεπτ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 λεπτ.
Kuzu Gerdan Yahni
1ωρ. 45 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
Καμία βαθμολογία
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3ωρ. 10 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία