Ciasto makowa panienka

Ciasto makowa panienka

4.4 798 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 40 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • 4 jajka
  • 750 g mleka
  • 120 g budyniu śmietankowego, w proszku niesłodzonego (patrz wskazówka)
Blaty makowo-kokosowe
  • 150 g maku
  • 100 g wiórków kokosowych
  • 100 g migdałów, mielonych (patrz wskazówka)
  • 150 g cukru
  • 1 szczypta soli
  • 4 jajka
  • 7 łyżek wiórków kokosowych
Krem
  • 120 g cukru
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 250 g masła bardzo miękkiego, pokrojonego na kawałki
Złożenie ciasta
  • 40 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau® (patrz wariant)
  • 40 g wody
  • 300 g dżemu z czarnej porzeczki

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 73.6 mg
Πρωτεΐνη 8 g
Θερμίδες 1948.1 kJ / 465.6 kcal
Λιπαρά 28.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 45.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων