Ciasto makowa panienka

Ciasto makowa panienka

4.4 788 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 40 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • jajka
    4
  • mleka
    750 g
  • budyniu śmietankowego, w proszku niesłodzonego (patrz wskazówka)
    120 g
Blaty makowo-kokosowe
  • maku
    150 g
  • wiórków kokosowych plus dodatkowo 7 łyżek, do dekoracji
    100 g
  • migdałów, mielonych (patrz wskazówka)
    100 g
  • jajka
    4
  • cukru
    150 g
  • soli
    1 szczypta
Krem
  • cukru
    120 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • masła bardzo miękkiego, pokrojonego na kawałki
    250 g
Złożenie ciasta
  • likieru pomarańczowego, np. Cointreau® (patrz wariant)
    40 g
  • wody
    40 g
  • dżemu z czarnej porzeczki
    300 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 465.6 kcal / 1948.1 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 45.5 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.2 g
Νάτριο 73.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων