Συσκευές & Αξεσουάρ
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)4
-
deniz tuzu2 tk
-
karabiber¾ tk
-
kekik, taze4 dal
-
limon suyu (bk. Öneriler)30 g
-
su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)1400 g
-
soğan50 g
-
taze tarhun sadece yaprakları1 - 2 dal
-
beyaz şarap, sek50 g
-
beyaz şarap sirkesi15 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı200 g
-
yumurta sarısı4
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
93.5 mg
Πρωτεΐνη
46.3 g
Θερμίδες
2925.8 kJ /
698.3 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32.3 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1ωρ.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1ωρ. 25 λεπτ.
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1ωρ. 10 λεπτ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 λεπτ.
Kuzu Gerdan Yahni
1ωρ. 45 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
Καμία βαθμολογία
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3ωρ. 10 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία