
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
3 kavanoz
Υλικά
-
zeytinyağı10 g
-
soğan orta boy, dörde bölünmüş1
-
havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)1
-
kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
diş sarımsak ikiye bölünmüş2
-
dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş400 - 500 g
-
tuz1 - 1 ½ tk
-
tane karabiber10 adet
-
yenibahar (προαιρετικό πεδίο) tane5
-
defne yaprağı, kurutulmuş (προαιρετικό πεδίο)1 - 2
-
su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli1200 - 1400 g
Διατροφή ανά 3 kavanoz
Θερμίδες
288 kcal /
1207 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
3137 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYemyeşil Smoothie
Nessuna valutazione
Yeşil Sebzeler İçecek Tozu
Nessuna valutazione
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30min
Tereyağı
40min
Beze (Mereng)
2h
Haşlanmış Bulgur
25min
Haşlanmış Patates
35min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Waffle
1h 30min
Harissa
25min
Badem Labne
Nessuna valutazione
Sotelenmiş Ananas
Nessuna valutazione