
Συσκευές & Αξεσουάρ
蝦肉鑲玉環
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
12 個
Υλικά
-
白蘿蔔 ,洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片1 條
-
生白蝦 ,去殼留尾巴10 - 12 隻
-
去殼蝦仁 (約15隻)180 克
-
豬絞肉 (詳見要訣)100 克
-
芹菜 ,切末(約20克)2 根
-
醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻油½ 茶匙
-
水600 克
-
蠔油1 大匙
-
太白粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
35.3 kcal /
147.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
1.9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.8 g
Νάτριο
130.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

點一桌年夜飯
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν