蝦肉鑲玉環

蝦肉鑲玉環

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
12 個

Υλικά

  • 白蘿蔔 ,洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片
    1 條
  • 生白蝦 ,去殼留尾巴
    10 - 12 隻
  • 去殼蝦仁 (約15隻)
    180 克
  • 豬絞肉 (詳見要訣)
    100 克
  • 芹菜 ,切末(約20克)
    2 根
  • 醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白芝麻油
    ½ 茶匙
  • 600 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 35.3 kcal / 147.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 1.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.8 g
Νάτριο 130.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων