
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hainanese kiprijst
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
5 porties
Υλικά
Gember-knoflooksaus
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)20 g
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes gesneden25 g
-
olie50 g
-
zout¼ tl
Verse chilisaus
-
verse chilipepers (± 40 g), in stukken3
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
rijstazijn15 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
geroosterde sesamolie10 g
-
lichte sojasaus20 g
-
suiker¼ - ½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Hainanese kiprijst
-
jasmijnrijst300 g
-
kippendijen, met vel600 - 800 g
-
verse gember in stukken20 g
-
lente-uien80 g
-
water of tot max. capaciteit, en iets meer om te dekken en het ijsbad1200 - 1300 g
-
ijsblokje voor ijsbad
-
teentjes knoflook2
-
olie20 g
-
kippenbouillonpasta½ - 1 tl
-
zout1 tl
-
lente-ui witte en groene delen, gehakt1 el
-
lichte sojasaus en iets meer om te bestrijken2 - 3 el
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sesamzaad1 - 2 snuifjes
-
komkommer schoongemaakt, ongeschild, in plakjes gesneden, om op te dienen
-
gebakken ui, kant en klaar (προαιρετικό πεδίο) om te bestrooien
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
664.8 kcal /
2781.6 kJ
Πρωτεΐνη
26.2 g
Λιπαρά
36.8 g
Υδατάνθρακες
56.3 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
1112.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chinese keuken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehaktbrood
1ωρ. 20 λεπτ.
XXL kip pastei
1ωρ. 55 λεπτ.
Rundsburgers met kaasvulling
40 λεπτ.
Vitello tonnato
13ωρ.
Kip Fricassee met Asperges
1ωρ.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 λεπτ.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία