Sous-vide Bebek Bumbu Bali

Sous-vide Bebek Bumbu Bali

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
2 porsi

Υλικά

Bumbu Bali
  • bumbu kuning suhu ruang
    200 g
  • cabai rawit merah segar
    20 g
  • kencur
    25 g
  • ketumbar bubuk
    1 sdt
  • lada putih bubuk
    1 sdt
  • kemiri disangrai
    10 g
  • gula aren
    15 g
  • terasi
    1 sdt
  • air
    100 g
  • garam
    1 ½ sdt
  • minyak sayur
    75 g
  • daun salam segar
    1
Sous-vide Bebek
  • dada bebek, dengan kulit, tanpa tulang
    250 g
  • garam
    1 sdt
  • lada putih bubuk
    1 sdt
  • air
    1500 g
  • sari lemon (lihat tips)
    30 g
  • minyak sayur
    2 sdm
Saus Bumbu Bali
  • santan
    200 g
  • air
    15 g
  • garam
    ½ sdt
  • bawang goreng untuk menghias
    30 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 883 kcal / 3695 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 71 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 34 g
Νάτριο 4233 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων