Torta di zucca, cannella e cioccolato

Torta di zucca, cannella e cioccolato

3.9 237 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 fette

Υλικά

  • 300 g di polpa di zucca cotta (al forno o al vapore)
  • 2 uova
  • 125 g di zucchero
  • 20 g di olio di semi di arachidi + q.b.
  • 170 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di cannella in polvere
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 150 g di gocce di cioccolato fondente
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 189.7 kcal / 793.5 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 6.7 g
Υδατάνθρακες 30.2 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 78.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων