Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 porciones

Υλικά

Corona de Pavlova
  • 250 g de azúcar
  • 200 g de claras de huevo (aprox. 6-7 claras de huevo)
  • 1 cdita de vinagre blanco
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
  • 10 g de fécula de maíz
Coulis de frambuesa
  • 200 g de frambuesas
    200 g de frambuesas congeladas
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de jugo de limón amarillo
Crema batida y montaje
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 2 - 4 higos (προαιρετικό πεδίο) para decorar
  • 1 granada desgranada
  • hojas de menta frescas para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 45.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 54.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων