Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 porciones

Υλικά

Corona de Pavlova
  • de azúcar
    250 g
  • de claras de huevo (aprox. 6-7 claras de huevo)
    200 g
  • de vinagre blanco
    1 cdita
  • de extracto de vainilla natural
    1 cdita
  • de fécula de maíz
    10 g
Coulis de frambuesa
  • de frambuesas
    200 g
    200 g de frambuesas congeladas
  • de azúcar
    100 g
  • de jugo de limón amarillo
    20 g
Crema batida y montaje
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    500 g
  • higos (προαιρετικό πεδίο) para decorar
    2 - 4
  • granada desgranada
    1
  • hojas de menta frescas para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 45.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 54.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων