Baguette sin gluten

Baguette sin gluten

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 porciones

Υλικά

  • de harina de amaranto
    60 g
  • de psyllium
    1 cdita
  • de sal
    1 cdita
  • de levadura seca
    11 g
  • de azúcar
    1 cdita
  • de polvo para hornear
    1 cdita
  • huevo
    1
  • de agua
    200 g
  • de goma xantana (4 g)
    1 cdita
  • fécula de maíz para enharinar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 185.2 kcal / 774.7 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 4.6 g
Υδατάνθρακες 28.7 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 1411.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων