
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan de caja sin gluten
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 rebanadas
Υλικά
-
aceite vegetal para engrasar
-
260 g de agua
-
11 g de levadura seca
-
1 cda de miel de abeja
-
90 g de harina de trigo sarraceno
-
10 g de sal
-
50 g de leche en polvo
-
1 cdita de goma xantana
-
1 cdita de polvo para hornear
-
50 g de aceite vegetal
-
1 huevo
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 rebanada
Θερμίδες
116.4 kcal /
487.1 kJ
Πρωτεΐνη
3.4 g
Λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Νάτριο
457 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Panadería sin gluten
12 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan pita
1ωρ. 40 λεπτ.
Babka de chocolate
3ωρ.
Pan blanco
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan para hamburguesa
3ωρ. 20 λεπτ.
Tortillas de harina caseras
1ωρ.
Pan de caja con ajonjolí
2ωρ.
Panqué cubierto con chocolate TM6
1ωρ.
Bolillos caseros
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan integral
3ωρ.
Pan vegano de plátano
1ωρ.
Naan (pan hindú)
2ωρ.
Pan de caja integral
1ωρ. 10 λεπτ.