 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜菌菇卷
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                10 个
              
            Υλικά
- 
          淀粉 (约7克)1 汤匙
- 
          水 混合淀粉用(约30克)2 汤匙
- 
          油10 克
- 
          胡萝卜 去皮,切丝100 克
- 
          新鲜香菇 切丝100 克
- 
          金针菇 切段150 克
- 
          虫草花 新鲜的50 克
- 
          盐 约3克½ 茶匙
- 
          水 蒸大白菜叶片用300 克
- 
          大白菜 整片,切去些许白菜帮,约500克10 片
- 
          水 蒸煮用200 克
- 
          生抽5 克
- 
          糖1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 个
                    Νάτριο
                    
                        177.9 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        130.8 kJ  / 
                        31.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        节后健康吃
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    