Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

5.0 5 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 porsi

Υλικά

  • siung bawang putih
    10 g
  • bawang merah
    100 g
  • jahe segar iris-iris
    30 g
  • samcan daging babi, dengan kulit potong kecil-kecil (3 cm)
    1000 g
  • jamur kuping hitam kering direndam hingga lunak
    30 g
  • kecap asin
    30 g
  • kecap hitam
    20 g
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
    50 g
  • gula batu
    20 g
  • tahu merah fermentasi (nam yee) dengan sausnya
    70 g
  • air
    250 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porsi

Πρωτεΐνη 29 g
Θερμίδες 1527 kJ / 365 kcal
Λιπαρά 24 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων