Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porties
Υλικά
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1067.3 mg
Πρωτεΐνη
29.8 g
Θερμίδες
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Λιπαρά
31.5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13ωρ.
Keftedes (gehaktballen)
2ωρ. 30 λεπτ.
Beef Wellington
10ωρ. 10 λεπτ.
Choronsaus
20 λεπτ.
Cider-Kipstoofpot
Καμία βαθμολογία
Ossenstaart Shepherd's Pie
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Καμία βαθμολογία
Sloppy Gold Rush Burgers
Καμία βαθμολογία
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Καμία βαθμολογία
Volcano Steak Burgers
Καμία βαθμολογία
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.