
Συσκευές & Αξεσουάρ
Geroosterde porchetta met peren en uien
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 12ωρ.
16 porties
Υλικά
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
708.4 kcal /
2963.8 kJ
Πρωτεΐνη
12.9 g
Λιπαρά
67.3 g
Υδατάνθρακες
13.4 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.4 g
Νάτριο
303.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1ωρ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία
Aardappelen met Varkensribbetjes
Καμία βαθμολογία
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Καμία βαθμολογία
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Καμία βαθμολογία