Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)

Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 50 λεπτ.
20 portions

Υλικά

Pâte à pizza
  • d'eau
    255 g
  • de levure sèche active
    1 ⅛ c. à thé
  • de farine à pizza (type 00)
    410 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    15 g
  • de sel de mer
    1 c. à thé
Mozzarella aux noix de cajou
  • de noix de cajou
    355 g
  • d'eau plus un supplément pour faire tremper
    425 g
  • eau glacée pour le bain d’eau glacée
  • de levure alimentaire
    1 c. à thé
  • de sel
    1 c. à thé
  • d'acide citrique
    ½ c. à thé
  • semoule de maïs pour saupoudrer
    farine tout usage, pour saupoudrer
  • sauce à pizza

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 192.9 kcal / 807 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 10.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 280.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων