Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 300 g de noix de macadam crues
  • 550 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'acide citrique
  • 1 c. à thé de levure alimentaire
  • eau glacée pour le bain d’eau glacée

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 587.9 mg
Πρωτεΐνη 4.4 g
Θερμίδες 1501.4 kJ / 358.8 kcal
Λιπαρά 37.6 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 7.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων