
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 porties
Υλικά
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
347 kcal /
1452 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
45.4 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
234.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13 Std.
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Steak au Poivre
20 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
Keine Bewertungen
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen