Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)

Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
400 g

Υλικά

  • sıvı yağ
    40 g
  • sebze (örn. kereviz, havuç, pırasa), parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm), (bk. öneriler)
    300 g
  • diş sarımsak
    1
  • soğan sekize bölünmüş
    100 g
  • domates püresi
    50 g
  • taze ot karışımı (örn. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları, (bk. öneriler)
    4 sap
  • tuz iri taneli
    100 g
  • kırmızı şarap
    30 g
    30 g su
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    1
  • dana kıyma 3-4 parçaya bölünmüş
    300 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 400 g

Νάτριο 1982 mg
Πρωτεΐνη 65 g
Θερμίδες 5027 kJ / 1200 kcal
Λιπαρά 90 g
Φυτικές ίνες 13.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων