
Συσκευές & Αξεσουάρ
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porsiyon
Υλικά
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak3
-
tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş400 g
-
su250 g
-
Provencal Baharat Karışımı2 - 3 tk
-
karabiber½ tk
-
tuz¾ - 1 tk
-
şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
1044.7 mg
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
3168 kJ /
756.7 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
115 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1 Std. 20 Min
Domates Soslu Köfteler
1 Std. 10 Min
Ekşili Köfte
1 Std. 15 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 Std. 35 Min
Körili Tavuklu Wrap
50 Min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 Std.
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3 Std. 10 Min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 Std. 10 Min