
Συσκευές & Αξεσουάρ
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porsiyon
Υλικά
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak3
-
tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş400 g
-
su250 g
-
Provencal Baharat Karışımı2 - 3 tk
-
karabiber½ tk
-
tuz¾ - 1 tk
-
şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın250 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
756.7 kcal /
3168 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
115 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
1044.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1ωρ.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1ωρ. 25 λεπτ.
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1ωρ. 10 λεπτ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 λεπτ.
Kuzu Gerdan Yahni
1ωρ. 45 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
Καμία βαθμολογία
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3ωρ. 10 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία