
Συσκευές & Αξεσουάρ
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
30 unidades
Υλικά
Ganache de chocolate e maracujá
-
chocolate de leite partido em pedaços170 g
-
polpa de maracujá s/ açúcar75 g
-
açúcar15 g
-
manteiga s/ sal30 g
Macarons roxos
-
açúcar210 g
-
amêndoa s/ pele110 g
-
claras de ovo (ver dica)100 g
-
Corante alimentar em gel roxo (ver dica)
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 unidade
Νάτριο
11.6 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
386.2 kJ /
92.3 kcal
Λιπαρά
4.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
12.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Macarons
12 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Cheesecake de limão
6ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecake
4ωρ. 30 λεπτ.
Tarte de amêndoa
1ωρ. 40 λεπτ.
Mousse de lima com chocolate
2ωρ.
Cheesecake com lemon curd
3ωρ. 30 λεπτ.
Mousse com ananás e hortelã
4ωρ.
Ovos-moles de 12 gemas
40 λεπτ.
Panacota com coulis de morango
6ωρ. 25 λεπτ.
Tarte de maçã
50 λεπτ.
Crocante de maçã
5ωρ. 30 λεπτ.
Pudim de pão
45 λεπτ.