秘制卤五花肉和鸡蛋

秘制卤五花肉和鸡蛋

3.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份

Υλικά

  • 带皮五花肉
    600 克
  • 鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的
    6 颗
  • ,加水至主锅的1升刻度线
    适量
  • 600 克
  • 啤酒
    500 克
  • 八角
    3 颗.
  • 干辣椒
    1 支
  • 香叶
    2 片
  • 3 片
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    90 克
  • 蚝油
    30 克
  • 10 克
  • 炒糖色 (可美善品自制)
    100 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 529.7 kcal / 2214 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 35.3 g
Υδατάνθρακες 25.9 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 1886.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων