
Συσκευές & Αξεσουάρ
秘制卤五花肉和鸡蛋
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份
Υλικά
-
带皮五花肉600 克
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
水 ,加水至主锅的1升刻度线适量
-
水600 克
-
啤酒500 克
-
八角3 颗.
-
干辣椒1 支
-
香叶2 片
-
姜3 片
-
料酒10 克
-
生抽90 克
-
蚝油30 克
-
盐10 克
-
炒糖色 (可美善品自制)100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
529.7 kcal /
2214 kJ
Πρωτεΐνη
21.5 g
Λιπαρά
35.3 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.2 g
Νάτριο
1886.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

爱上TM6的烹饪模式
23 Συνταγές
Κίνα
Κίνα