 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
秘制卤五花肉和鸡蛋
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          带皮五花肉600 克
- 
          鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
- 
          水 加水至主锅的1升刻度线适量
- 
          水600 克
- 
          啤酒500 克
- 
          八角3 颗.
- 
          干辣椒1 支
- 
          香叶2 片
- 
          姜3 片
- 
          料酒10 克
- 
          生抽90 克
- 
          蚝油30 克
- 
          炒糖色 (可美善品自制)100 克
- 
          盐10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1886.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2214 kJ  / 
                        529.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        35.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        12.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        25.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        爱上TM6的烹饪模式
                        23 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    