
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
3 porsiyon
Υλικά
-
karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)100 g
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
zeytinyağı eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı40 g
-
dana sokum tek parça, temizlenmiş500 g
-
kültür mantarı kalın dilimlenmiş150 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş2
-
ev yapımı bulyon ezmesi sebze veya et25 g
-
domates püresi25 g
-
kırmızı şarap80 g
-
su80 g
-
maydanoz, taze servis etmek için
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
458.7 kcal /
1835.7 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
28.7 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
100 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TM6 MODLARIYLA ET YEMEKLERİ
7 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1ωρ.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1ωρ. 25 λεπτ.
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1ωρ. 10 λεπτ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 λεπτ.
Kuzu Gerdan Yahni
1ωρ. 45 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
Καμία βαθμολογία
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3ωρ. 10 λεπτ.
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Καμία βαθμολογία