Appelsin i karamelsirup med ingefærsvafler

Appelsin i karamelsirup med ingefærsvafler

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portioner

Υλικά

Appelsiner i karamelsirup
  • sukker, hvid
    250 g
  • vand
    1070 g
  • glukosesirup
    20 g
  • vand, varmt (se tip)
    250 g
  • appelsiner heraf revet 1 appelsinskal reserveret, derefter alle appelsiner skrællede (intet hvidt tilbage), kerner fjernet og appelsinerne skåret i skiver (1 cm tykkelse)
    6
  • hvid eddike
    50 g
Ingefærsvafler
  • ingefærskugler i sirup (se tip)
    30 g
  • smør skåret i stykker
    30 g
  • sukker, hvid
    55 g
  • hvedemel
    45 g
  • æggehvide
    1
  • fløde, 35 %
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 519.8 kcal / 2183.1 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 77.4 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 67 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων