Żelka pomarańczowa do tortów

Żelka pomarańczowa do tortów

4.4 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

  • pomarańczy obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
    700 g
  • cukru
    50 g
  • żelatyny w proszku
    3 łyżeczki
  • wody
    3 łyżki
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    30 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 34.1 kcal / 142.7 kJ
Πρωτεΐνη 0.8 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 8.3 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων