Συσκευές & Αξεσουάρ
Żelka pomarańczowa do tortów
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
16 porcji
Υλικά
-
700 g pomarańczy obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
-
50 g cukru
-
3 łyżeczki żelatyny w proszku
-
3 łyżki wody
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
1 mg
Πρωτεΐνη
0.8 g
Θερμίδες
142.7 kJ /
34.1 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
8.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
PYSZNE TORTY
22 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1ωρ.
Dżem borówkowy
45 λεπτ.
Słodki sos mango z chili
50 λεπτ.
Koktajl owocowy
5 λεπτ.
Posypka do bajgli "Everything Bagel Seasoning"
5 λεπτ.
Kleik ryżowy
2ωρ.
Lekkostrawny koncentrat bulionu warzywnego
30 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Gotowanie pyz z mięsem
20 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.