
Συσκευές & Αξεσουάρ
凉拌五花肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1000 克
-
葱 ,打结1 根
-
姜3 片
-
青花椒 (约1平茶匙)2 克
-
料酒50 克
-
带皮五花肉 ,切8-9厘米长,4-5厘米宽450 克
-
冷水 ,提前准备凉白开
-
蒜头20 克
-
花椒粉 (约1平茶匙)2 克
-
糖1 小撮
-
生抽20 克
-
麻油5 克
-
花椒油10 克
-
油辣子30 克
-
醋10 克
-
香菜 ,切末4 - 5 根
-
葱 ,切末3 - 4 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
498 kcal /
2081.8 kJ
Πρωτεΐνη
16.9 g
Λιπαρά
43.6 g
Υδατάνθρακες
7.9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
438.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

夏日凉拌菜
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα