四川水煮魚

四川水煮魚

4.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 850 克
  • 白肉魚片 ,厚度約2-2.5公分
    400 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 黑豆芽
    180 克
  • 寬冬粉
    1 把
  • 120 克
  • 花椒粒
    1 大匙
  • 乾辣椒
    9 克
  • 桂皮
    1 小塊
  • 八角
    2 個
  • 乾月桂葉
    2 片
  • ,切片
    5 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 辣豆瓣醬
    2 大匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 青蔥 ,切蔥花
    30 克

Διατροφή ανά 4 人份

Θερμίδες 1799 kcal / 7520 kJ
Πρωτεΐνη 96 g
Λιπαρά 128.7 g
Υδατάνθρακες 68.9 g
Φυτικές ίνες 9.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 232.9 g
Νάτριο 3738.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων