Συσκευές & Αξεσουάρ
四川水煮魚
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水850 克
-
白肉魚片 厚度約2-2.5公分400 克
-
米酒1 大匙
-
玉米粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
黑豆芽180 克
-
寬冬粉1 把
-
油120 克
-
花椒粒1 大匙
-
乾辣椒9 克
-
桂皮1 小塊
-
八角2 個
-
乾月桂葉2 片
-
薑 切片5 克
-
蒜頭5 克
-
辣豆瓣醬2 大匙
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
青蔥 切蔥花30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Νάτριο
3738.5 mg
Πρωτεΐνη
96 g
Θερμίδες
7520 kJ /
1799 kcal
Λιπαρά
128.7 g
Φυτικές ίνες
9.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
232.9 g
Υδατάνθρακες
68.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
30分鐘快手菜
12 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
一秒讓你變大廚
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν