
Συσκευές & Αξεσουάρ
西班牙蒜辣蝦
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶殼蝦500 克
-
新鮮巴西利葉4 - 5 根
-
蒜頭10 克
-
橄欖油130 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
蒜頭 ,用刀身拍扁15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段½ 根
-
番茄糊 (προαιρετικό πεδίο)15 克
-
蒜頭 ,切片20 克
-
乾辣椒 ,剪段5 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
1790.7 kcal /
7485 kJ
Πρωτεΐνη
116.4 g
Λιπαρά
138.6 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
900.9 g
Νάτριο
2571.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

30分鐘快手菜
12 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν