Συσκευές & Αξεσουάρ
Ahorn- og pekannøddeis
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 30 λεπτ.
10 portioner
Υλικά
Pekannøddekaramel
-
pekannødder150 g
-
sukker, hvid250 g
-
vand1070 g
-
smør koldt og i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citronsaft (se tip)1 tsk
-
eddike50 g
Ahornis
-
vaniljestang og korn heraf1
-
sødmælk40 g
-
fløde, 35 %400 g
-
ahornsirup, ren180 g
-
glukosesirup30 g
-
æggeblommer6
-
salt (valgfrit)1 knivspids
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
42.8 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
1866 kJ /
446 kcal
Λιπαρά
30.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
43.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Frosne fristelser II
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrème brûlée
Καμία βαθμολογία
Portugisisk crème brûlée
25 λεπτ.
Kaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
4ωρ. 30 λεπτ.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία
Fersken i hvidvinssirup
Καμία βαθμολογία
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Καμία βαθμολογία