Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci

Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci

5.0 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porții

Υλικά

  • parmezan tăiat în bucăți
    60 g
  • busuioc proaspăt frunze
    20
  • apă
    1200 g
  • concentrat pastă de legume (vezi recomandare)
    1 linguriță
  • paste tip fettucine
    350 g
  • ulei de măsline plus 1 lingură
    35 g
  • căței de usturoi
    2
  • ciuperci champignon albe, proaspete tăiate sferturi
    500 g
  • sare
    ½ linguriță
  • roșii semi-uscate la soare tăiate bucăți
    80 g
  • frișcă lichidă, 35% grăsime
    120 g

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 668.1 kcal / 2805.8 kJ
Πρωτεΐνη 22.4 g
Λιπαρά 31.6 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.4 g
Νάτριο 694.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων