
Συσκευές & Αξεσουάρ
家烧鲳鱼
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
去皮五花肉 ,切片60 克
-
油15 克
-
葱 ,切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头2 瓣
-
干辣椒 ,切段1 根
-
鲳鱼 ,总重约400克,将每条鱼切成3段(5-6厘米宽)2 条
-
料酒40 克
-
生抽25 克
-
蚝油10 克
-
水150 克
-
糖 ,依个人口味调整5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
年糕 ,条状150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
580 kcal /
2424.5 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.2 g
Νάτριο
1444.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

快手海鲜料理
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα