
Συσκευές & Αξεσουάρ
熟醉大闸蟹
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
8 个
Υλικά
-
水 ,蒸煮用600 克
-
大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好8 只
-
老抽100 克
-
生抽200 克
-
美极鲜味汁50 克
-
八角2 只
-
干辣椒1 - 2 支
-
白芷2 片
-
桂皮1 块
-
白豆蔻3 颗
-
红花椒20 克
-
姜 ,切片100 克
-
葱 ,切段100 克
-
橙 ,取皮½ 只
-
话梅 ,选咸话梅最佳8 颗
-
蚝油75 克
-
花雕酒1000 克
-
糖700 克
-
盐100 克
-
白兰地100 克
Διατροφή ανά 1 个
Θερμίδες
164.8 kcal /
688.6 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
20.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
1752.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

中秋家常料理
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

美善品善厨 食谱精选
15 Συνταγές
Κίνα
Κίνα