Συσκευές & Αξεσουάρ
Zakwas pszenno-jabłkowy
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
400 g
Υλικά
-
2 jabłka nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
-
50 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
-
200 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750
-
100 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
3.4 mg
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
953.2 kJ /
227.8 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
48.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
O PIECZYWIE
60 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuskus perłowy z warzywami na parze
30 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Koktajl owocowy
5 λεπτ.
Posypka do bajgli "Everything Bagel Seasoning"
5 λεπτ.
Kleik ryżowy
2ωρ.
Lekkostrawny koncentrat bulionu warzywnego
30 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Gotowanie pyz z mięsem
20 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
40 λεπτ.