
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zakwas pszenno-jabłkowy
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
400 g
Υλικά
-
jabłka nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)2
-
wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)50 g
-
mąki pszennej chlebowej typu 650-750200 g
-
wody lekko ciepłej (ok. 30°C)100 g
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
227.8 kcal /
953.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
48.8 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
3.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

O PIECZYWIE
60 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1ωρ.
Dżem borówkowy
45 λεπτ.
Słodki sos mango z chili
50 λεπτ.
Sos BBQ
30 λεπτ.
Sos ranczerski
2ωρ. 15 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
37 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 λεπτ.
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40 λεπτ.