Cake svizzera

Cake svizzera

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 15ωρ.
16 fette

Υλικά

Torta il giorno precedente
  • burro, non salato morbido q.b. per
    imburrare
  • farina q.b. per cospargere
  • 100 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 20 g di acqua
    20 g di rum
  • 4 uova
  • 200 g di burro, non salato morbido, a pezzi
  • 100 g di panna acida
  • 140 g di zucchero
  • 1 bustina di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di farina
  • ½ bustina di lievito in polvere
Cake svizzero
  • 4 uova
  • 200 g di burro, non salato morbido, a pezzi
  • 100 g panna acida
  • 2 bustine di colorante alimentare liquido, rosso (circa
    40 g)
  • 150 g di zucchero
  • 1 bustina di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di farina
  • ½ bustina di lievito in polvere
  • zucchero a velo q.b. per
    spolverizzare


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 322 kcal / 1347 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 32 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων