
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane vodese con croce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 30 λεπτ.
20 fette
Υλικά
Lievitino
-
150 g di farina
-
120 g di acqua
-
1 g di lievito
Impasto
-
400 g di acqua
-
10 g di lievito
-
100 g di farina integrale
-
500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
-
10 g di sale
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 fetta
Νάτριο
195 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
539 kJ /
129 kcal
Λιπαρά
0.4 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνpanini al latte
2ωρ. 5 λεπτ.
Pane a torciglione veloce
40 λεπτ.
Babka salata al salmone affumicato
4ωρ.
Bagel originale
Καμία βαθμολογία
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Καμία βαθμολογία
Panini al pesto a vapore
Καμία βαθμολογία
Pane bigio in cassetta
Καμία βαθμολογία
Pane dolce con pere e noci
Καμία βαθμολογία
Grissini
Καμία βαθμολογία
Pan Brioche
5ωρ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Pane rustico
2ωρ.