 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
南乳汁酱羊肉
                
                Προετοιμασία 4ωρ. 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          白酒20 克
- 
          香菜 洗净沥干,切小段40 克
- 
          姜5 片
- 
          蒜头 拍碎2 瓣
- 
          海鲜酱80 克
- 
          红腐乳汁120 克
- 
          京葱 切小段1 根
- 
          花椒 约1茶匙3 克
- 
          花雕酒200 克
- 
          适合炖煮的羊肉,不带骨 腿肉,切大块800 克
- 
          油20 克
- 
          八角2 颗
- 
          桂皮2 根
- 
          香叶1 片
- 
          冰糖80 克
- 
          水300 克
- 
          盐 约5克1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1738.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        42.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1890.5 kJ  / 
                        452.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        34.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        年味
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    