
Συσκευές & Αξεσουάρ
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
16 stykker
Υλικά
Deig
-
sukker1 ss
-
helmelk170 g
-
tørrgjær2 ts
-
smør myknet40 g
-
hvetemel, fint350 g
-
egg1
-
havsalt1 klype
-
hvetemel, fint til dryssing
Vaniljesaus
-
maismel30 g
-
rårørsukker50 g
-
egg1
-
helmelk160 g
Fremgangsmåte
-
rosin, korinter90 g
-
epler (hvilken som helst type) (ca. 1 middels eple), skrelles og kuttes i biter (1 cm)90 g
-
kanel, malt½ ts
-
hvetemel, fint til dryssing
-
helmelk til pensling
Διατροφή ανά 1 stykke
Θερμίδες
163.4 kcal /
686.6 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
45.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Matpakke-ideer
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabattine
Καμία βαθμολογία
Damperbrød med sirupsmør
Καμία βαθμολογία
Irske Potetkaker
Καμία βαθμολογία
Natronrundstykker med cheddar
Καμία βαθμολογία
Quinoamuffins med skinke og ost
1ωρ. 30 λεπτ.
Minibrød med sjokolade og squash
Καμία βαθμολογία
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Καμία βαθμολογία
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Καμία βαθμολογία
Flatbrød
1ωρ.
Tangzhong melkebrød
Καμία βαθμολογία
Søtt frokostbrød
1ωρ. 30 λεπτ.
Soyamelk og dampede boller
Καμία βαθμολογία