Spätzle alla grigionese

Spätzle alla grigionese

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzione

Υλικά

  • 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
  • 250 g di farina di grano saraceno
  • 150 g di farina
  • 100 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale
Verza
  • 200 g di cipolle tagliate a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di burro, non salato
  • 300 g di cavolo verza a strisce (1 cm)
  • 1 ¾ di cucchiaino di sale
  • 250 g di mezza panna
  • 3 l di acqua
  • 150 g carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a fette, a strisce (5 mm)


Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 869 kcal / 3623 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων