
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten- og kernefrie boller
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
5 stykker
Υλικά
-
mandler, med skind200 g
-
psyllium husk30 g
-
bagepulver, glutenfri2 tsk
-
himalaya salt eller keltisk havsalt1 tsk
-
æggehvider3
-
æblecidereddike30 g
-
vand kogende250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stykke
Νάτριο
626.8 mg
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
1134.8 kJ /
270.2 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrit bagværk
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBurgerboller
Καμία βαθμολογία
Skandinavisk rugbrød
27ωρ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Καμία βαθμολογία
Blomsterbrød
1ωρ. 5 λεπτ.
Æblehorn
Καμία βαθμολογία
Hytteostbrød
Καμία βαθμολογία
Kanelvafler
Καμία βαθμολογία
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Καμία βαθμολογία
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Καμία βαθμολογία
Glutenfrit kartoffelbrød
Καμία βαθμολογία
Glutenfrit toastbrød
Καμία βαθμολογία