Gluten- og kernefrie boller

Gluten- og kernefrie boller

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
5 stykker

Υλικά

  • mandler, med skind
    200 g
  • psyllium husk
    30 g
  • bagepulver, glutenfri
    2 tsk
  • himalaya salt eller keltisk havsalt
    1 tsk
  • æggehvider
    3
  • æblecidereddike
    30 g
  • vand kogende
    250 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 stykke

Νάτριο 626.8 mg
Πρωτεΐνη 11.3 g
Θερμίδες 1134.8 kJ / 270.2 kcal
Λιπαρά 22.3 g
Φυτικές ίνες 7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Υδατάνθρακες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων