Porre- og skinketærte

Porre- og skinketærte

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
8 portioner

Υλικά

Tærtedej
  • smør plus ekstra til smøring
    100 g
  • bagehvedemel plus ekstra til drys
    200 g
  • ricotta ost godt drænet (se tip)
    100 g
  • bagepulver
    1 tsk
  • salt
    1 tsk
Fyld
  • goudaost skåret i stykker (3 cm)
    200 g
  • porrer trimmede og skåret i ringe (ca. 5 mm)
    350 g
  • vand
    400 g
  • fløde, 35 %
    150 g
  • æg
    4
  • skinke skåret i stykker (2 cm), (se tip)
    100 g
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 426.8 kcal / 1792.5 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 29.9 g
Υδατάνθρακες 20.7 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.9 g
Νάτριο 1072.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων