Pork in green pepper and cognac sauce

Pork in green pepper and cognac sauce

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • bawang bombai cokelat potong bagi dua
    2
  • siung bawang putih
    1
  • minyak sayur
    20 g
  • lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui
    ½ sdt
  • garam tambahkan untuk membumbui
    1 sdt
  • daging babi, tanpa tulang (tebal 3 cm)
    800 g
  • brandy cognac
    150 g
  • lada hijau kering
    2 sdt
  • air
    600 g
  • pasta kaldu pilihan
    2 sdt
  • crème fraîche, min 30% lemak
    200 g
  • paprika bubuk (smoked paprika)
    1 sdt
  • maizena
    35 g
  • thyme segar hanya keluar
    5 tangkai
  • jamur kancing segar
    250 g
  • lokio segar iris halus
    1 ikat

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 495.7 kcal / 2081.7 kJ
Πρωτεΐνη 52.2 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 8.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 914.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων