
Συσκευές & Αξεσουάρ
普罗旺斯烤饼(TM5)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 人份
Υλικά
面团
-
无盐黄油 ,切1-2厘米小块,冷藏的150 克
-
面粉 ,再额外准备些撒粉用300 克
-
冷水90 克
-
盐½ 茶匙
-
冷水1 汤匙
馅料
-
西葫芦 ,去皮,切去2头(约2-3根)350 克
-
蛋形番茄 ,整个(见小贴士)350 克
-
油浸番茄干 ,沥干 (1罐250毫升)190 克
-
水30 克
-
新鲜细香葱 ,剪刀剪小段10 克
-
盐 ,再额外准备些½ 茶匙
-
面粉 ,撒粉用
-
盐2 - 3 小撮
-
帕玛森奶酪粉60 克
-
牛奶 ,涂抹用
-
新鲜罗勒叶10 片
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
507.9 mg
Πρωτεΐνη
11.1 g
Θερμίδες
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Λιπαρά
18.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
45.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

多功能果蔬处理器 基础入门
62 Συνταγές
Κίνα
Κίνα