
Συσκευές & Αξεσουάρ
红苋菜炒小鳀鱼
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜头2 瓣
-
油20 克
-
小鳀鱼干 用水冲洗,沥干10 克
-
水30 克
-
红苋菜 一切二300 克
-
盐1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
69 kcal /
291 kJ
Πρωτεΐνη
3.989 g
Λιπαρά
5.33 g
Υδατάνθρακες
2.276 g
Φυτικές ίνες
1.957 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα