 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
红苋菜炒小鳀鱼
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜头2 瓣
- 
          油20 克
- 
          小鳀鱼干 用水冲洗,沥干10 克
- 
          水30 克
- 
          红苋菜 一切二300 克
- 
          盐1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3.989 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        291 kJ  / 
                        69 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.33 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.957 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.276 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        台湾四季家常菜
                        71 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
1ωρ. 5 λεπτ.
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Καμία βαθμολογία
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Καμία βαθμολογία
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Καμία βαθμολογία
糟溜鱼片TM7
Καμία βαθμολογία
麻辣串串
40 λεπτ.
白切鸡
Καμία βαθμολογία
油面筋塞肉
55 λεπτ.
麻婆豆腐
35 λεπτ.
白蟹豆腐煲
Καμία βαθμολογία
番茄肥牛豆腐煲
Καμία βαθμολογία
 
                                     
                                     
                                    