 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
冬瓜烧豆皮
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油15 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          新鲜香菇 切片3 朵
- 
          胡萝卜 切片15 克
- 
          红糖½ 茶匙
- 
          酱油30 克
- 
          冬瓜 切大块(约5厘米)500 克
- 
          生豆皮 切片2 块
- 
          水50 克
- 
          麻油½ 茶匙
- 
          芹菜 切末10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3.226 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        303 kJ  / 
                        72 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.191 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.788 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.066 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        台湾四季家常菜
                        71 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    