 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
豌豆蟹肉蒸蛋
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蛋4 颗
- 
          高汤500 克
- 
          酱油20 克
- 
          米酒10 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          水 蒸煮用500 克
- 
          新鲜豌豆仁50 克
- 
          蟹味菇50 克
- 
          白玉菇50 克
- 
          蟹肉50 克
- 
          芹菜 切末10 克
- 
          淀粉 加入30克水调匀1 汤匙
- 
          麻油少许
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.33 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1135 kJ  / 
                        271 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.122 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.167 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        38.745 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        台湾四季家常菜
                        71 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
1ωρ. 5 λεπτ.
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Καμία βαθμολογία
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Καμία βαθμολογία
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Καμία βαθμολογία
糟溜鱼片TM7
Καμία βαθμολογία
麻辣串串
40 λεπτ.
白切鸡
Καμία βαθμολογία
油面筋塞肉
55 λεπτ.
麻婆豆腐
35 λεπτ.
白蟹豆腐煲
Καμία βαθμολογία
番茄肥牛豆腐煲
Καμία βαθμολογία
 
                                     
                                     
                                    