
Συσκευές & Αξεσουάρ
豌豆蟹肉蒸蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋4 颗
-
高汤500 克
-
酱油20 克
-
米酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜豌豆仁50 克
-
蟹味菇50 克
-
白玉菇50 克
-
蟹肉50 克
-
芹菜 切末10 克
-
淀粉 加入30克水调匀1 汤匙
-
麻油少许
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
271 kcal /
1135 kJ
Πρωτεΐνη
12.33 g
Λιπαρά
7.122 g
Υδατάνθρακες
38.745 g
Φυτικές ίνες
1.167 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα