 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
番薯菜包
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                20 块
              
            Υλικά
- 
          胡萝卜 切块100 克
- 
          干香菇 泡软,切块10 朵
- 
          油30 克
- 
          笋 切丁,先以滾水汆烫去除涩味600 克
- 
          猪肉肉糜150 克
- 
          酱油1 汤匙
- 
          麻油¼ 茶匙
- 
          盐¼ 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
- 
          水1000 克
- 
          番薯 切块600 克
- 
          番薯粉300 克
- 
          糖30 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 块
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2.649 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        541 kJ  / 
                        129 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2.058 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.737 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        25.38 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        台湾四季家常菜
                        71 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    