 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜猪肉豆腐锅
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          韩式泡菜400 克
- 
          洋葱 切丝100 克
- 
          麻油1 汤匙
- 
          韩式辣椒酱1 汤匙
- 
          辣椒粉½ 茶匙
- 
          蒜泥 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
- 
          姜 切片10 克
- 
          水900 克
- 
          五花肉 切片300 克
- 
          金针菇 去根部,洗净120 克
- 
          新鲜青辣椒 斜切薄片1 根
- 
          老豆腐 切块350 克
- 
          葱 切段3 根
- 
          盐 依个人口味调整1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.769 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1913 kJ  / 
                        457 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        34.933 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.98 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.699 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        韩式风味餐
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    