
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜炒牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)120 克
-
油25 克
-
姜2 片
-
蒜头 ,切片2 瓣
-
新鲜小米椒 ,切片1 根
-
葱 ,切段1 根
-
牛里脊 ,切薄片200 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖 ,约½茶匙2 - 3 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
247 kcal /
1032.5 kJ
Πρωτεΐνη
23.2 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
8.4 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
688.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

一日三餐
21 Συνταγές
Κίνα
Κίνα