Cheesecake al Varoma

Cheesecake al Varoma

3.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 fette

Υλικά

Base cheesecake
  • 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
  • 130 g di biscotti, tipo digestive
  • 50 g di zucchero
Crema a base di formaggio
  • 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 150 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di burro morbido, a tocchetti
  • 600 g di ricotta fresca ben asciutta
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 uova
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 2000 g di acqua

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 320.4 kcal / 1340.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 19.7 g
Υδατάνθρακες 31.2 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 101.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων